Dr. Cséplő Krisztina

Arc-állcsont-szájsebész, Plasztikai sebész szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Közel 20 éves arc-állcsont – és szájsebészeti valamint több éves hazai és nemzetközi plasztikai sebészeti gyakorlattal rendelkezik. Kiemelt érdeklődési területei a szemhéj-, az arc-, valamint a nyak különböző plasztikai eljárásai, ezen belül is: az alsó- és felső szemhéjplasztika, a homlokemelés és a toka plasztika. Szemhéjplasztikán belül a felső szemhéj különböző korrekciós eljárásainak alkalmazásában kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik. Ugyancsak magas minőségben végez bőr minőség javító és rejuvenációs esztétikai eljárásokat, kiemelt fókusszal az arcfeltöltések, a skin booster és bőr állagjavító kezelésekre. A prevenciós plasztikai sebészeti beavatkozásokon belül nagy számban végzi a rosszindulatúságra gyanús festékes anyajegyek sebészeti eltávolítását. Az anyajegyek kimetszése különösen esztétikailag érzékeny területen nem kívánatos komoly heget hagyhat maga után, ezért plasztikai sebészeti munkája mentén kiemelt figyelmet fordít a hegesedés minimalizálásra és a későbbi hegkezelésre. A sebszélek precíz vezetésének köszönhetően a heg esztétikailag is szebben, szinte láthatatlanul tud gyógyulni.

Szakmai mottója: A kor előrehaladtával test és kötőszövet látható változásnak indulnak, amely hátrányosan érintheti a megjelenést és csökkentheti a magabiztosságot, az önbizalmat. Munkám során arra törekszem, hogy a természetes vonások eleganciáját mindig szem előtt tartva pácienseim legjobb verzióját alakítsam ki, amely nem csak rövid távon gyakorol jelentős pozitív hatást a megjelenésre, de hosszú távon is záloga lehet a mindennapok önbizalmának megtartásához.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Kisműtéti beavatkozások (anyajegy, lipóma eltávolítás)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce imperdiet arcu in erat ullamcorper, vitae tincidunt urna volutpat. Aenean viverra id turpis eu pretium. Sed eros mauris, accumsan eget consectetur vitae, pulvinar eget urna. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Hialuronsavas arcformázás és archarmonizáció

A hialuronsavas kezelés egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárás a ráncok elleni küzdelemben és volumenpótlásban. A kezeléssel az arc teljes harmonizációjában látványos eredmények érhetőek el, visszaállítva az idővel volumenéből veszített arcbőr természetes vonalait.

COG fogazott szálas arcemelés

A COG szálas arckezelés a facelift műtét minimálisan invazív orvos-esztétikai alternatívája. A különböző erősségű szálas arckontúrozással műtét nélkül, hosszú időre nyeri vissza feszességét a bőr anélkül, hogy az eredeti vonások megváltoznának.

FTC finomszálas arckontúrozás (felszívódó bioszálakkal)

A finomszálas kontúrozás egy méltán közkedvelt, elegáns beavatkozás az esztétikai kezelések palettáján. Hatékony műtét nélküli bőrfiatalító eljárás, amelynek köszönhetően a bőr hosszú időre visszanyeri feszességét, az arc megtartja üdébb látványát az eredeti vonások megőrzésével.

Botulinum toxin kezelések

A botox kezelés az egyik leggyakrabban végzett és az egyik leglátványosabb fiatalító esztétikai beavatkozás, hiszen hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánt, elmélyült ráncok eltüntetésében.

Hónalj, tenyér, talp izzadás kezelése botulinum toxinnal

A botox injekció nemcsak az arckezelésekben használatos esztétikai beavatkozás. A botulinum toxin kezelés eredményesen alkalmazható a fokozott izzadás kezelésében is.

Rendelési időpontok

Dr. Cséplő Krisztina

Arc-állcsont-szájsebész, Plasztikai sebész szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.