Szemhéjplasztika alsó, felső

Szemhéjplasztikai eljárásaink az arc fiatalító beavatkozásai közé tartoznak, igen népszerűek mind a női, mind pedig a férfi pácienseink körében. Az öregedés első jelei, többek között legkorábban a szem körül jelentkeznek, így napjainkban a szemhéjplasztika (a hialuronsavas kezelések mellett) az első választandó eljárás az arcfiatalító eljárások palettáján. A megereszkedett, lelógó felső szemhéjbőr miatt a szemek és jellemzően az egész arc is fáradtabbnak tűnhet, a szem körüli táskák pedig öregedő külsőt kölcsönöznek. Mindez az idő előrehaladtával az esztétikai problémákon túl a látásban is zavaró tényezőként jelentkezhet. A szemhéjplasztikai eljárással a szemhéj bőrének feszesebbé tétele frissebb és fiatalosabb külsőt eredményez. A beavatkozás során eltávolítjuk a szemhéjak relatív bőrfeleslegét – szükség esetén a szem körüli táskákat is – ezáltal a megmaradt bőr feszesebbé válik. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végezzük, így ez pácienseink számára kényelmes és fájdalommentes.

szemhéjplasztika

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Cséplő Krisztina

Arc-állcsont-szájsebész, Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.