Dr. Winkler-Ferenczi Zsuzsanna

Szülészet-Nőgyógyászat Klinikai orvos, Radiológus szakorvos

Bemutatkozás

Dr. Winkler-Ferenczi Zsuzsanna szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt és radiológus szakorvos. Elkötelezetten támogatja pácienseit a női egészség megőrzésében és javításában.

Szaktudását nemcsak a gyakorlatban, hanem tudományos kutatóként PhD fokozat megszerzésével is gyarapítja. Rendszeresen vesz részt vesz hazai és nemzetközi konferenciákon. Tagja a Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, munkája során tudományos cikkei, különösen a magzati ultrahang témájában, rangos nemzetközi folyóiratokban jelennek meg.

Kiemelt fókusszal, nagy figyelmet fordít a nők intim egészségének és komfortérzetének javítására, különös fókusszal a hialuronsavas esztétikai kezelések alkalmazására, beleértve a hüvelyszárazság és az intim területek volumenének optimalizálását.

Rendelésein professzionális és támogató légkörben biztosítja páciensei folyamatos gondozását és hosszútávú ellátását. Főbb területei közé tartoznak az általános nőgyógyászati problémák kezelése, a hasi fájdalmak részletes diagnosztikája, a fogamzásgátlási tanácsadás, valamint a várandósgondozás.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Rendelési időpontok

Dr. Winkler-Ferenczi Zsuzsanna

Szülészet-Nőgyógyászat Klinikai orvos, Radiológus szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.