Általános nőgyógyászati konzultáció, vizsgálat

Minden nőnek – még panaszmentesen is – ajánlott évente legalább egyszer részt venni nőgyógyászati szűrővizsgálaton. A rendszeres szűrővizsgálat célja alapvetően a rákmegelőző állapotok korai felismerése és az esetlegesen előforduló elváltozások megfelelő kezelése. Konkrét panaszok esetén sem javasolt halogatni a vizsgálatot, hiszen már egy egyszerű rutinvizsgálattal is feltárhatók a későbbiekben akár összetettebb problémát okozó fertőzések, illetve kóros elváltozások.
Intézményünk nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai részét úgy alakítottok ki, hogy a jelenlegi legkorszerűbb ultrahang készülékekkel, szükség esetén 3D felbontásban is vizsgálhatóak legyenek a kismedence nőgyógyászati vonatkozású eltérései. Segítségével a vetélések, vérzészavarok mögött esetlegesen álló anatómia eltérések ( méh sövények, myoma, adenomyosis, polipok ) nagy biztonsággal feltérképezhetők. Minden esetben egységes kidolgozott szakmai intézményi protokoll biztosítja a nőgyógyászati megbetegedéseket okozó panaszok alapos feltárását és megfelelő kezelését.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Szűcs Márta

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus szakorvos

Dr. Madár István

Szülész-Nőgyógyász szakorvos

Dr. Nagy Eleonóra

Szülészet-Nőgyógyászat Klinikai orvos

Dr. Halász György László

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus szakorvos

Dr. László Dániel

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus Szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.