Sürgősségi fogamzásgátlás

Sürgősségi fogamzásgátlásra olyan esetekben van szükség, amikor fennáll a nem várt várandósság kockázata. Fontos azonban megjegyezni, hogy a sürgősségi fogamzásgátlás csak egy sürgősségi intézkedés, és nem helyettesíti a rendszeres fogamzásgátlást.Sürgősségi fogamzásgátlás szükséges lehet: Véletlen óvszer szakadás vagy lecsúszás, elmulasztott fogamzásgátló tabletta melletti együttlét – különösen ha a tabletta bevételének elmaradása a ciklus közepén vagy előtte történt- ,védekezés nélküli szexuális kapcsolat, szexuális erőszak esetén. A fogamzásgátlást ilyen esetekben minél hamarabb, de legfeljebb 72 órával a védekezés nélküli együttlétet követőn meg kell kezdeni. A sürgősségi fogamzásgátlás nem garantálja a várandósság megelőzését, és nem helyettesíti a rendszeres fogamzásgátlást. Nőgyógyászatunk felkeresése a szűk időkeret miatt ezért a lehető legrövidebb időn belül szükséges, hogy megtörténjen.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Szűcs Márta

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus szakorvos

Dr. Vető Anna Zóra

Szülész-Nőgyógyász szakorvos

Dr. Madár István

Szülész-Nőgyógyász szakorvos

Dr. Nagy Eleonóra

Szülészet-Nőgyógyászat Klinikai orvos

Dr. Halász György László

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus szakorvos

Dr. László Dániel

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus Szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.