Gonda Sára

Gyógytornász-Fizikoterapeuta, Biofeedback tréner

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Gonda Sára, gyógytornászként elkötelezetten hisz mindazon holisztikus szemléletű gyógyító módszertanok alkalmazásában, amelyek az alkalmazott terápiák mellett, a szükséges edukációt is előtérbe helyezik, komplexen támogatva ezzel a gyógyulási folyamatot. Kezelései során elsődleges célja, hogy páciensei jobban megértsék saját problémájuk hátterét és természetét, különös tekintettel a gyógyuláshoz vezető lépéseket valamint, hogy aktív részesei lehessenek saját felépülésüknek. Kiemelt terápiás területe a biofeedback intim torna, amely az egyik leghatékonyabb módszere a megfelelően alkalmazott medencefenék tréning elsajátításának, legyen szó inkontinenciáról, aranyeres panaszokról vagy gátsérülésről. A terápiák során kiemelten foglalkozik a kismamák szülésre való előkészítésével, a szülés utáni rehabilitációval, az inkontinencia kezelésével, valamint a medencefenék izmainak általános rehabilitációjával. Az általa alkalmazott biofeedback intim tréning alapvető célja a célirányos izomműködés idegrendszeri tudatos elsajátítása, és mindezek beépítése az otthoni hétköznapi gyakorlatokba könnyed, játékos formában. A módszertan pozitív hozadékainak megtapasztalásával a kellemetlen panaszok megszűnnek, a medencefenék izomzat megerősödik, az általános életminőség pedig hosszú távon is rendeződik.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Szülés utáni regenerációt elősegítő gyógytorna

Szülés utáni regenerációs program segítségével - függetlenül a várandósság befejezésének módjától - a mozgással és életmódbeli változtatásokkal támogatjuk kismamáinkat. A gyógytorna program akár már a gyermekágyi szakasz első napján elkezdhető.

Várandósság alatti, szülésre felkészítő gyógytorna

A női test a várandósság kilenc hónapja alatt számos változáson megy keresztül annak érdekében, hogy a magzat egészségesen fejlődhessen. Kiemelten fontos ezért, hogy célirányos tornagyakorlatokkal és életmódbeli változtatásokkal támogassuk a szöveti regenerációt a várandósság ideje alatt.

Medencefenék izomzat tréning biofeedback módszer segítségével

Számos tényező és testi változás befolyásolja a medencefenék izmainak megfelelő működését. A biofeedback terápia magyar és nemzetközi szakmai ajánlások alapján is az egyik legbiztosabb módja a megfelelő medencefenék izomzat tréning elsajátításának.

Szexuális diszfunkciók kezelése biofeedback módszer segítségével

A clevelandi klinika egyik kutatása szerint a nők 43%-át és a férfiak 31%-át érinti bizonyos fokú szexuális diszfunkció. Ahhoz, hogy a probléma kezelhető legyen, feltétlenül beszélned kell az orvosoddal. Előfordulhat, hogy a szexuális problémák valamilyen más betegséget jeleznek.

Krónikus kismedencei fájdalom kezelése

A krónikus kismedencei fájdalom szindróma egy hosszú ideig tartó fájdalommal járó állapot a kismedencei területen. A biofeedback intim tréning segítségével jelentős életminőség-javulás érhető el pácienseinknél a panaszok hatékony kezelésében és az életminőség hosszú távú javításában.

Inkontinencia kezelése

Az akaratlan vizeletcsepegés hátterében legtöbb esetben a medencefenék izmainak gyengülése áll. A biofeedback terápia az egyik legbiztosabb módja a megfelelő medencefenék izomzat tréning tudatos elsajátításának és a vizeletinkontinencia panaszok hatékony kezelésének.

Rendelési időpontok

Gonda Sára

Gyógytornász-Fizikoterapeuta, Biofeedback tréner

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.