Szexuális diszfunkciók kezelése biofeedback módszer segítségével

A clevelandi klinika egyik kutatása szerint a nők 43%-át és a férfiak 31%-át érinti bizonyos fokú szexuális diszfunkció. Ahhoz, hogy a probléma kezelhető legyen, feltétlenül beszélned kell az orvosoddal. Előfordulhat, hogy a szexuális problémák valamilyen más betegséget jeleznek.

Egy olyan eszköz, ami a testünk biológiai jelzéseiről ad visszacsatolást számunkra. Ezzel a módszerrel megtanulhatjuk a tudatos izomlazítást és összehúzást. Testünk rezgéseit egy monitorra vetítjük ki, ezáltal tudjuk követni az általunk létrehozott elmozdulásokat a medencefenék izmokban. Nem csak tréninghez, hanem állapotfelméréshez is szolgál.

A biofeedback módszer előnye, hogy segítséget ad az akaratlagos izomműködés kontrollálásához, a beteg otthonában is ellenőrzés mellett gyakorolhat, és az elvégzett munka, és annak eredményessége objektíven dokumentálható. A biofeedback készülék alkalmazása növeli a beteg motivációját.

A beteg utasítást kap a kiválasztott izom megfeszítésére, és egy készülék – az izomműködés fizikai paramétereit értékelve – visszajelzést ad (vizuális vagy hangjelzéssel) a teljesítmény hatékonyságáról.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Gonda Sára

Gyógytornász-Fizikoterapeuta, Biofeedback tréner

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.