Krónikus kismedencei fájdalom kezelése

A krónikus kismedencei fájdalom szindróma (CPPS) egy hosszú ideig tartó, időszakos vagy állandó fájdalommal járó állapot a kismedencei területen. A fájdalom jelentkezhet alhasi területen, szexuális érintkezés során, vizeléskor vagy ürítéskor, de akár különféle egyéb tünetek is kísérhetik, mint például a vizelési nehézség vagy a gyakori vizelési inger.

A női kismedencei fájdalom hátterében számos ok meghúzódhat: a medencefenék izmainak feszültsége, gyulladás vagy pszichés tényezők is okozhatják a panaszokat. Tekintettel, hogy a CPPS egy igen összetett állapot és az egyes esetek is egyénenként eltérőek lehetnek a panaszok kezelése minden esetben átfogó kivizsgálást és egyéni kezelési tervet igényel.

A medencefenék funkció javítását és az izmokat célirányosan fejlesztő biofeedback tréning segítségével jelentős életminőség-javulás érhető el pácienseinknél a panaszok hatékony kezelésében és az életminőség hosszú távú javításában.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Gonda Sára

Gyógytornász-Fizikoterapeuta, Biofeedback tréner

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.