Dr. Molnár Katalin PhD

Bőrgyógyász-Kozmetológus, Allergológus, Gyermekbőrgyógyász szakorvos

Medicare

Bemutatkozás

Dr. Molnár Katalin 25 éves bőrgyógyászati pályafutása alatt itthon, valamint külföldön szerzett széleskörű szakmai tapasztalatokat. A Szegedi Orvostudományi Egyetemi tudományos tevékenységét Hollandiában a Groningeni Egyetemen végzett kutatói tevékenységgel egészítette ki. A későbbiekben közel 3 évig Hágában, a Prins Willem-Alexander Kliniek-en szakorvosként szélesítette szakorvosi tudását. 2000 óta dolgozott a Heim Pál Gyermek Kórház szakorvosként, későbbiekben adjunktusként. Allergológiai szakvizsgát 2008-ban tett. Széleskörű bőrgyógyászati tapasztalatait évente számos alkalommal bővíti hazai és külföldi szakmai kongresszusokon, továbbképzéseken szakorvosként, valamint rendszeres előadóként is.

A társadalmi szerepvállalás elvitathatatlan részét képezi orvoslásának. Rendszeresen tart tudományos ismeretterjesztő előadásokat, valamint szakorvosként többször vett részt nemzetközi melanoma nap keretén belül tartott önkéntes melanoma szűréseken, előadásokon. Bőrgyógyászati rendelésein családi szakorvosként kiemelt figyelemmel és empátiával fordul mind felnőttek, mind pedig gyermekek felé, hiszen a kölcsönös bizalom megteremtése és a nyugodt vizsgálati légkör elengedhetetlen része a sikeres gyógyulásnak. A kisgyermekek bőrgyógyászati ellátása egy speciális terület a bőrgyógyászaton belül, kezelésüknél és a hatóanyagok megválasztása tekintetében is figyelembe kell venni a gyermekkori sajátosságokat. A bőrtünetek sok esetben eltérnek a felnőttkori megjelenéstől, éppen ezért különleges odafigyelést és gyermekbőrgyógyászati tapasztalatot igényel a szakorvos részéről.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Vírusos szemölcsök vizsgálata és kezelése

A vírusos szemölcsök többnyire fájdalmatlanok, lokációtól függően azonban kellemetlen panaszokat is okozhatnak, valamint esztétikailag is zavaróak lehetnek. A szemölcsök célirányos kezelésére klinikánkon többféle hatékony lehetőség adott.

Krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör ekcéma atopia) vizsgálata és kezelése

A krónikus bőrbetegségek, mint az atópiás ekcéma és a seborrhoeás dermatitis jelentősen ronthatják az életminőséget. A célirányosan elindított terápia kedvezően hathat a tünetek intenzitására, és a betegség lefolyására, ezáltal a páciens életminősége is jelentősen javul.

Rosacea vizsgálata és kezelése

A rosaeca, krónikus gyulladással, érzékenységgel, értágulatokkal, tartós bőrpír jelenlétével, járó bőrbetegség. Bőrgyógyászaink minden esetben a domináns bőrtüneteket figyelembe véve állítják össze a bőrtípusnak megfelelő célirányos kezelési tervet.

Jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, seborrheás keratosisok) vizsgálata és eltávolítása

A bőrünkön kialakuló bőrnövedékek (pl. fibrómák, hámszemölcsök) olyan jóindulatú hámeredetű képletek, amelyek többnyire csak esztétikai problémát okoznak. Eltávolításuk az optimális esztétikai eredmény érdekében bőrgyógyászati beavatkozással javasolt.

Dermatoszkópos anyajegyszűrés

A melanoma kifejlődhet már meglévő anyajegyből, vagy akár újonnan, ép bőrön is. A megelőzésben az anyajegyek folyamatos önvizsgálata mellett, elengedhetetlen a bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat.

Gyermekbőrgyógyászati kórképek vizsgálata és kezelése

A kisgyermekkori bőrtünetek sok esetben eltérnek a felnőttkori megjelenéstől. Kezelésüknél a hatóanyagok megválasztása tekintetében is figyelembe kell venni a gyermekkori sajátosságokat, amely speciális gyermek bőrgyógyászati tapasztalatot igényel.

Rendelési időpontok

Dr. Molnár Katalin PhD

Bőrgyógyász-Kozmetológus, Allergológus, Gyermekbőrgyógyász szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.