Dr. Kára-Cséplő Andrea

Radiológus szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

A Medicare V23 Magánklinika képalkotó diagnosztikai és radiológiai részlegének szakorvosa. Széles körű elméleti és gyakorlati ultrahang diagnosztikai gyakorlatát a Semmelweis Egyetemen, majd a Honvéd Kórház Központi Radiológiai és Diagnosztikai Osztályán szerezte.

Kiemelt érdeklődési területe elsősorban az emlődiagnosztika, a hasi-kismedencei és pajzsmirigy vizsgálatok mellett az artériás és vénás Doppler ultrahang vizsgálatok. Munkáját minden esetben a páciensközpontú orvoslás jellemzi, amelyben kiemelt jelentőséggel bír a páciensekkel folytatott személyes kommunikáció és a bizalmi légkör megteremtése, valamint a további lépésekről történő teljes körű tájékoztatás. A klinikánkon alkalmazott, jelenlegi legkorszerűbb ultrahang diagnosztikai eszközökkel időben és nagyobb eséllyel diagnosztizálhatók az egyes szervek rendellenes elváltozásai. A radiológus szerepe a megfelelő diagnózis felállításában éppen ezért kiemelt jelentőségű és hatalmas felelősséggel bír, hiszen egy időben felfedezett elváltozás és a megkezdett célirányos kezelés a páciens teljes gyógyuláshoz vezethet. A szűrővizsgálatok rendszerességére való ösztönzés éppen ezért klinikánk szakmai alapvetése.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Nyaki erek kétoldali ultrahang vizsgálata (Carotis Doppler)

A nyaki erek kétoldali (Carotis Doppler) ultrahang vizsgálata már kezdődő stádiumban is lehetőséget nyújt a nyaki ütőerek kóros állapotváltozásainak felismerésére, az érelmeszesedés, az elzáródások és esetlegesen akár egy későbbi stroke veszélyének jelzésével.

Alsó végtagi Artériás- és Vénás Doppler ultrahang vizsgálat

Az artériás- és vénás doppler ultrahang vizsgálat segítségével az alsó végtagok artériás és vénás keringésének állapota, eltérései követhetőek nyomon. A vizsgálatot leggyakrabban mélyvénás trombózis gyanújának felmerülésekor, vagy annak kizárására végezzük.

Hasi-kismedencei ultrahang vizsgálat

A hasi ultrahang vizsgálattal a hasüreg szerveinek képalkotó vizsgálatát végezzük, amely során gyorsan és fájdalommentesen feltárhatóak többek között az epehólyag-, vese- és hasnyálmirigy panaszok hátterében meghúzódó okok is.

Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

A pajzsmirigy ultrahang vizsgálat gyors és fájdalommentes módja az elváltozások felismerésének és követésének. A diagnosztikai eljárás pajzsmirigy göbök méretének és kiterjedésének felismerésében, valamint azok utókövetésében is kiemelten fontos szerepet játszik.

Rendelési időpontok

Dr. Kára-Cséplő Andrea

Radiológus szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.