Finomszálas arckontúrozás, a műtét nélküli bőrfiatalítás.

A bőr öregedésének első jelei már a harmincas éveink elején megjelenhetnek, a folyamat egyaránt érinti a nőket és a férfiakat. Az idő múlásával megjelenő esztétikai problémákra számos bőrfiatalító kezelés áll rendelkezésre. Az egyik ilyen természetes hatású, éppen ezért igen közkedvelt esztétikai kezelésünk a finomszálás arckontúrozás.

Az FTC, avagy a finomszálas arckontúrozás egyesíti a nyugati orvostudomány thread lifting (vékonyszálas emelés, felvarrás) beavatkozását és a tradicionális keleti akupunktúra módszerét. Közkedvelt bőrfiatalító eljárás, hiszen drasztikus műtéti beavatkozás nélkül nyúlt látványos és hosszútávú eredményt. A kezelésnek köszönhetően az arc megtartja üdébb látványát anélkül, hogy az eredeti vonások megváltoznának. A finomszálas technika kiválóan alkalmazható az állvonal, az orr és a szájszöglet között húzódó barázda, a szemöldök, a toka, valamint a nyak bőrének feszesítésére. Az arcon kívül jól kezelhető felkar, has és fenék területének megereszkedése.

A bőrgyógyász által végzett beavatkozás során több tucat biológiai úton felszívódó, antimikrobiális szál kerül a bőr felszíne alá. A szálak behelyezésekor keletkező mikrosérülések regenerációs folyamatokat indítanak el a bőrben, ezáltal stimulálva a kollagén termelést, továbbá mechanikailag is ösztönzik a sebgyógyulást. A szálak bevezetése tű segítségével történik, amely lehetővé teszi, hogy további kollagén termelődést serkentő hatóanyag, mezoterápiás koktél kerüljön a bőrbe, ezáltal fokozva a finomszálas technika bőrfeszesítő hatását. A behelyezésre kerülő szálak hozzávetőleg 6 hónap alatt felszívódnak, azonban ez idő alatt a bőr szövetei átalakulnak, a megújult kollagénrost hálózatnak köszönhetően a bőr feszesebb, az arc kontúrosabb lesz. Az eredmény akár 1,5-2 évig is látható.

A finomszálas arckontúrozás egy méltán közkedvelt, elegáns beavatkozás az esztétikai kezelések palettáján, hiszen a kor előrehaladtával megereszkedett bőr helyreállítható az eredeti arcvonások megőrzése mellett.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.