Dr. Somogyi Patrícia

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Dr. Somogyi Patrícia Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos.

Mivel fordulhatsz hozzá?

PRP (Drakula) hajas fejbőr vizsgálata és kezelés

A PRP (platelet rich plasma) vagy más néven Drakula kezelés egyike az egyik legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe.

Kóros hajhullás hajritkulás kopaszodás bőrgyógyászati hátterének vizsgálata és kezelése

Hajgyógyászatunkon számos helyi készítmény áll rendelkezésünkre, amelyek átmenetileg megállítják, javíthatják a hajvesztést. A célirányos hajkezelések kiválasztásakor egyre nagyobb teret hódítanak a nyomelemekben, aminosavakban gazdag mezoterápiás hajkezelések, amelyeket alkalmazva hatásos esztétikai eredmény érhető el.

Hajgyógyászat és hajhullás vizsgálata és kezelése

Hajdiagnosztikai vizsgálataink célja minden esetben a haj és a hajas fejbőr egészségének javítása, valamint mindazon problémák szakértő kezelése, amelyek befolyásolhatják a haj minőségét és mennyiségét.

Vírusos szemölcsök vizsgálata és kezelése

A vírusos szemölcsök többnyire fájdalmatlanok, lokációtól függően azonban kellemetlen panaszokat is okozhatnak, valamint esztétikailag is zavaróak lehetnek. A szemölcsök célirányos kezelésére klinikánkon többféle hatékony lehetőség adott.

Vivace mikrotűs radiofrekvenciás kezelés

A VIVACE™ frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés a bőrfiatalítás és -feszesítés innovatív módszere. Hatására a bőr szerkezete feszesebbé válik, a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. Összességében egységesebb, fiatalabb bőrfelszínt eredményez.

Pattanásos, aknés bőr hátterének vizsgálata és kezelése

Az akne tünetei leggyakrabban az arcon, háton, vállon és a dekoltázs területén láthatóak, amelyek sok esetben esztétikailag is zavaró hegek hátrahagyásával gyógyulnak. Klinikánkon számos bőrgyógyászati és esztétikai kezelés áll a rendelkezésre a tünetek hatékony kezelésre.

Krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör ekcéma atopia) vizsgálata és kezelése

A krónikus bőrbetegségek, mint az atópiás ekcéma és a seborrhoeás dermatitis jelentősen ronthatják az életminőséget. A célirányosan elindított terápia kedvezően hathat a tünetek intenzitására, és a betegség lefolyására, ezáltal a páciens életminősége is jelentősen javul.

Rosacea vizsgálata és kezelése

A rosaeca, krónikus gyulladással, érzékenységgel, értágulatokkal, tartós bőrpír jelenlétével, járó bőrbetegség. Bőrgyógyászaink minden esetben a domináns bőrtüneteket figyelembe véve állítják össze a bőrtípusnak megfelelő célirányos kezelési tervet.

Dermatoszkópos anyajegyszűrés

A melanoma kifejlődhet már meglévő anyajegyből, vagy akár újonnan, ép bőrön is. A megelőzésben az anyajegyek folyamatos önvizsgálata mellett, elengedhetetlen a bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat.

Rendelési időpontok

Dr. Somogyi Patrícia

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.