Pániktünetek utalhatnak pajzsmirigy betegségre?

Az autoimmun pajzsmirigy gyulladással diagnosztizált páciensek között klinikai vizsgálatok támasztják alá a pszichés tünetek gyakoribb előfordulását. A betegség leggyakrabban depresszióhoz, pánikbetegséghez, szorongáshoz hasonló állapotokat idéz elő.

Ezek a másodlagos tünetek megnehezíthetik a mindennapokat, kikezdhetik az életkedvet, általános demotiváltságot okozhatnak. Az alapbetegség átfogó endokrinológiai kivizsgálása és kezelése első lépésben elengedhetetlen a pszichés tünetek mérséklésére, melynek köszönhetően pácienseink szorongásos panaszai többnyire idővel rendeződnek. Súlyosabb esetekben javasoljuk pszichológiai támogatás igénybevételét is, amely az endokrinológiai szakorvosi gondozási folyamat kiegészítéseként segít, hogy a páciens ismét teljes életet élhessen.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Medicare

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.