Pajzsmirigy műtét helyett létezik más megoldás?

A pajzsmirigy göbök előfordulása napjainkban igen gyakori, a lakosság körülbelül 11%-nak van 1cm-nél nagyobb göb a pajzsmirigyében. A diagnosztizált jóindulatú pajzsmirigy göböknél számos esetben előfordul, hogy a göb természetéből adódóan panaszokat okoz. Ilyenek lehetnek például a nagyobb légcsövet nyomó, nyelési panaszokat okozó göbök, a problémát még nem okozó, de intenzíven növekvő jóindulatú göbök, az esztétikailag zavaró vagy a túlműködő pajzsmirigy göbök.

A panaszt okozó jóindulatú göbök kezelésében hazánkban jelenleg a hagyományos műtét az elsődlegesen alkalmazott eljárás, azonban nem ez jelenti az egyetlen megoldást. Klinikánkon a kezelési folyamatok kialakításánál és a mindenkori páciensgondozás során az egyik legfontosabb szempont, hogy pácienseink elsősorban panaszmentessé szeretnének válni, nem pedig pajzsmirigy mentessé!

A jóindulatú pajzsmirigy göbök esetében, számos alkalommal kiváltható lenne a hagyományos műtéti eljárás lézeres thermoablációs kezeléssel, amely jóval kíméletesebb megoldást jelent pácienseink számára. A korszerű lézeres kezeléssel elkerülhető a műtéttel járó pszichés terhelés, a vágás utáni hegképződés, az élethosszig tartó hormonterápia, de a szövődmények kockázata is szignifikánsan alacsonyabb egy pajzsmirigy műtéthez képest. A kezelés előzetes számítógépes megtervezése, a lézer precizitása, pontossága felülmúlja az eddigi módszerek (korábban használt rádiófrekvenciás, vagy mikrohullámú kezelések) által elért eredményeket. A lézer a kezelt terület határait sokkal határozottabban, pontosabban kezeli, így például a problémás, nehezen megközelíthető, nagyobb kockázatot jelentő göbök (pl. ütőérhez, nyelőcsőhöz közeli göbök, stb.) esetében sokkal hatékonyabb megoldást nyújt. A kezelés hatása már a beavatkozást követően látható.

A lézeres thermoablációs kezelés az egyik legbiztonságosabb és legkisebb terheléssel járó kezelési forma napjainkban.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.