Pajzsmirigy műtét helyett létezik más megoldás?

A pajzsmirigy göbök előfordulása napjainkban igen gyakori, a lakosság körülbelül 11%-nak van 1cm-nél nagyobb göb a pajzsmirigyében. A diagnosztizált jóindulatú pajzsmirigy göböknél számos esetben előfordul, hogy a göb természetéből adódóan panaszokat okoz. Ilyenek lehetnek például a nagyobb légcsövet nyomó, nyelési panaszokat okozó göbök, a problémát még nem okozó, de intenzíven növekvő jóindulatú göbök, az esztétikailag zavaró vagy a túlműködő pajzsmirigy göbök.

A panaszt okozó jóindulatú göbök kezelésében hazánkban jelenleg a hagyományos műtét az elsődlegesen alkalmazott eljárás, azonban nem ez jelenti az egyetlen megoldást. Klinikánkon a kezelési folyamatok kialakításánál és a mindenkori páciensgondozás során az egyik legfontosabb szempont, hogy pácienseink elsősorban panaszmentessé szeretnének válni, nem pedig pajzsmirigy mentessé!

A jóindulatú pajzsmirigy göbök esetében, számos alkalommal kiváltható lenne a hagyományos műtéti eljárás lézeres thermoablációs kezeléssel, amely jóval kíméletesebb megoldást jelent pácienseink számára. A korszerű lézeres kezeléssel elkerülhető a műtéttel járó pszichés terhelés, a vágás utáni hegképződés, az élethosszig tartó hormonterápia, de a szövődmények kockázata is szignifikánsan alacsonyabb egy pajzsmirigy műtéthez képest.

A kezelés előzetes számítógépes megtervezése, a lézer precizitása, pontossága felülmúlja az eddigi módszerek (korábban használt rádiófrekvenciás, vagy mikrohullámú kezelések) által elért eredményeket. A lézer a kezelt terület határait sokkal határozottabban, pontosabban kezeli, így például a problémás, nehezen megközelíthető, nagyobb kockázatot jelentő göbök (pl. ütőérhez, nyelőcsőhöz közeli göbök, stb.) esetében sokkal hatékonyabb megoldást nyújt. A kezelés hatása már a beavatkozást követően látható.

A lézeres thermoablációs kezelés az egyik legbiztonságosabb és legkisebb terheléssel járó kezelési forma napjainkban.

pajzsmirigy göb lézeres kezelés

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.