Fülplasztika

A fülek meghatározó szerepet játszanak az arc egészének megjelenésében. Az elálló, aszimmetrikus fül vagy a fülkagyló alaki elváltozásai nemcsak gyermekeknek, de felnőtteknek is komoly gátlásokat és pszichés problémákat okozhatnak. A fülplasztika megoldást kínál ezekre a problémákra.

A fülplasztika gyakori plasztikai sebészeti beavatkozás, célja az elálló fülek korrigálása, esetlegesen a túlságosan nagy fülcimpák méretének mérséklése, illetve egy esztétikus ívű és formájú, archoz illeszkedő fül létrehozása. A műtét helyi érzéstelenítéssel, ambulánsan történik, de kérhető altatásban is. Az eljárás célja a fülek formájának természetesebbé tétele, és arccal való harmonizációja.

A fülplasztika után a fülek természetes és esztétikus megjelenést kapnak. Az elálló és aszimmetrikus fülek javítása révén az önbizalom növekszik, az új, harmonikus kinézet pedig hosszú időn keresztül tartósan megmarad.

Az eljárás ambuláns ellátás keretein belül, altatás nélkül is elvégezhető. A beavatkozást követően néhány órás megfigyelés követően lehetséges a távozás. Egyes esetekben indokolt az általános altatás, amely egynapos sebészeti ellátás keretein belül valósul meg. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.