Mellimplantátum csere

A mellimplantátum cseréje különböző okokból válhat szükségessé. Az egyik leggyakoribb ok az implantátum “elöregedése”, ami miatt a mell formája és mérete megváltozhat. Sokan azért döntenek a mellimplantátum cseréje mellett, mert idővel megváltoztak az elvárásaik, és az eredeti implantátumok már nem tükrözik a jelenlegi elképzeléseiket.

A mellimplantátum csere műtéti beavatkozás során plasztikai sebészeink eltávolítják a régi implantátumokat és behelyezik az újakat. A műtét alkalmával, amennyiben szükséges a mellszövet és a hegszövet is korrigálásra kerül annak érdekében, hogy a végeredmény esztétikailag és funkcionálisan is kielégítő legyen.

Az új implantátumoknak köszönhetően a mellek megjelenése harmonikus és természetes lesz, ami hozzájárul a jobb testképhez és az elégedettséghez.

Az eljárás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Mellimplantátum csere

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Bor Mihály

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.