Zsírleszívás és alakformálás

A zsírleszívás napjaink talán egyik legnépszerűbb plasztikai sebészeti beavatkozása, amely után  a változások nem csak kilókban, hanem centiméterekben is mérhetők.

A zsírleszívás elsődleges célja a test kontúrjának formálása és a felesleges zsírpárnák eltávolítása. A műtét során néhány milliméteres metszésen keresztül egy kanül kerül a bőr alá bevezetésre, amely fellazítja és vákuum segítségével eltávolítja a felesleges zsírt. A beavatkozás tartós, látványos változást eredményez.

Zsírleszívás szintén alkalmazható helyi zsírlerakódások esetében. Nőknél a csípő, a has, a comb, a fenék, a „lovaglónadrág”, a toka, férfiaknál pedig elsősorban a hasi, deréktáji (úszógumi), mellkasi régió kezelhető hatékonyan ezzel az eljárással. A zsírleszívásnak köszönhetően a test arányai javulnak és esztétikusabb megjelenést kölcsönöznek.

Zsírleszívást követően, előfordulhat, hogy jelentős bőrfelesleg marad vissza. Ilyenkor a felesleges bőr eltávolításához további feszesítő beavatkozásra lehet szükség, amelyre klinikánkon hatékony és esztétikus megoldást nyújtunk.

Az eljárás általános altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően az éjszaka klinikánk exkluzív 1-2 ágyas szobáiban tölthető, másnap szakorvosi kontrollt követően lehetséges a távozás.

Zsírleszívás és alakformálás

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.