Intim esztétikai beavatkozások

Az intim esztétikai beavatkozások Amerikában aranykorukat élik és az utóbbi években egyre népszerűbbek, talán az egyik legtrendibb beavatkozásnak számítanak már Magyarországon is, nem véletlenül. Elterjedésük annak köszönhető, hogy amellett, hogy a nők igyekeznek a külső megjelenésüket tökéletesre formálni, ugyanekkora igényét érzik az intim önbizalom megteremtésének is és a szexuális élmény fokozásának is.

Az intim esztétikai beavatkozások közül három terület érdemel kiemelt jelentőséget azok közül, amelyek nem igényelnek altatásos beavatkozást.

Az intim területek hialuronsavas feltöltése.

Ez a beavatkozás a hüvely és a környező területek hialuronsavval történő kezelését jelenti. A kezeléssel amellett, hogy javítjuk az intim terület mindenkori higiénéjét, erősíthetjük a hüvely ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben, korrigáljuk és optikailag is optimalizáljuk az esetleges vizuális eltéréseket, tökéletesre és igényesre formázzuk a területet, növelve az intim önbecsülést.

Intim terület hialuronsavas kezelése anti-aging céllal.

Ezt jellemzően a 30-as évek végén elkezdjük, de gyakorlatilag bármely korosztálynál elkezdhető. Kiegészíti az arcon és egyéb test területen végzett anti-aging beavatkozásokat és teljessé teszi a teljes test anti-aging kezelését.

G-pont töltés. 

Az innovatív G-pont töltés azért rendkívüli, mert új megközelítést kínál azoknak a nőknek, akik jelentősen fokozottabb szexuális élményt keresnek. Luxus-kezelésről beszélünk, ami a 21.század egyik meghatározó beavatkozása lett, hiszen az intim önbecsülés és az igényes, mindenkor élmény értékű együttlétek megalapozását szolgálja. A beavatkozás során a G-pont területére hialuronsavat fecskendez be a szakorvos, így a hüvelynek ez a része fokozottan érzékeny lesz a szexuális ingerlésre, magasabb szintre emelve ezzel az együttléteket.

A beavatkozások alatt külön fájdalomcsillapításra rendszerint nincs szükség, mert a hialuronsav injekció fájdalomcsillapítót is tartalmaz. Az egész folyamat mindössze 15-30 percet vesz igénybe. A befecskendezett hialuronsav természetes anyag, leghamarabb 7-8 hónap alatt bomlik le, de ez egyénileg változó. Ezután lehet ismételni a kezeléseket igény szerint.

intim esztétikai beavatkozás

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.