Ajánlatok

Tekintse meg szolgáltatóink kiemelt ajánlatait

Alsó szemhéjplasztika

Alsó szemhéjplasztika részletfizetéssel

A szemhéjplasztika segítségével korrigálható az alsó szemhéj megereszkedése, amely igen zavaró esztétikai problémát tud okozni. A beavatkozásnak köszönhetően a tekintet újra igézővé válik, garantálva egy akár évekkel fiatalabb megjelenést.
Felső szemhéjplasztika

Felső szemhéjplasztika részletfizetéssel

A szemhéjplasztika segítségével korrigálható a felső szemhéj megereszkedése, amely zavaró esztétikai problémán túl, akár látásromláshoz is vezethet. A beavatkozásnak köszönhetően a tekintet újra igézővé válik, garantálva egy akár évekkel fiatalabb megjelenést. 
Alsó és felső szemhéjplasztika

Szemhéjplasztika részletfizetéssel

A szemhéjplasztika segítségével korrigálható a felső szemhéj megereszkedése, amely zavaró esztétikai problémán túl, akár látásromláshoz is vezethet. A beavatkozásnak köszönhetően a tekintet újra igézővé válik, garantálva egy akár évekkel fiatalabb megjelenést. Az alsó szemhéj műtét a szem alatti duzzadtság, táskák és ráncok eltüntetésére nyújt tartós megoldást.
lézeres thermoablációs kezelés

Pajzsmirigy göb lézeres thermoablációs kezelése részletfizetéssel

Pajzsmirigy göb Diagnosztikai és Kezelési Központunkban, Magyarországon egyedülállóként végezzük a pajzsmirigy göbök lézeres thermoablációs kezelését, amely a jóindulatú pajzsmirigy göbök jelenlegi legkorszerűbb, műtét nélküli kezelési megoldása.
Cukorbetegség szűrőcsomagok

Cukorbetegség szűrőcsomagok szakorvosi iránymutatással

A cukorbetegség állapotainak szűrésére összeállított diagnosztikai csomagajánlataink, minél részletesebb információt nyújtanak egy fennálló diabétesz és annak aktuális stádiumának vizsgálatára vonatkozóan.
pajzsmirigy szűrőhét

Komplex pajzsmirigy szűrővizsgálati csomag

Pajzsmirigy szűrővizsgálati csomagunk tartalmazza azokat az alapvető diagnosztikai vizsgálatokat, amelyek teljes körű információt nyújtanak a pajzsmirigy esetleges rendellenes működéséről.
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.