G-pont töltés

Az intim esztétikai beavatkozások Amerikában aranykorukat élik és az utóbbi években az egyik legtrendibb beavatkozásnak számítanak már Magyarországon is, nem véletlenül. Elterjedésük annak köszönhető, hogy a nők mindamellett, hogy a külső megjelenésüket igyekeznek tökéletesre formálni, ugyanekkora igényét érzik az intim önbizalom megteremtésének és ezzel együtt a szexuális élmény fokozásának is.  

Az innovatív G-pont töltés azért rendkívüli, mert új megközelítést kínál azoknak a nőknek, akik jelentősen fokozottabb szexuális élményt keresnek. Egy igazi luxus kezelés, ami a 21.század egyik meghatározó beavatkozása lett, hiszen az intim önbecsülés és az igényes, mindenkor élmény értékű együttlétek megalapozását szolgálja.

A beavatkozás során a plasztikai sebész a G-pont területére hialuronsavat fecskendez be, így a hüvelynek ez a része fokozottan érzékeny lesz a szexuális ingerlésre, magasabb szintre emelve ezzel az együttléteket.

Külön fájdalomcsillapításra rendszerint nincs szükség, mert a hialuronsav injekció fájdalomcsillapítót is tartalmaz. Az egész folyamat mindössze 15-30 percet vesz igénybe. A befecskendezett hialuronsav egy természetes anyag, amely egyénenként eltérően, hozzávetőlegesen 7-8 hónap alatt lebomlik. Ezt követően lehetőség van ismételni a kezeléseket igény szerint.

Az eljárás segít abban is, hogy az intim kapcsolatok még boldogabbá és kielégítőbbé váljanak, így nemcsak az intim önbizalom növelhető, hanem a szexuális életben is jelentős minőségi változás várható.

G pont töltés

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.