Spermatogram, nemzőképességi vizsgálat

A szexuálisan aktív párok jelentős százaléka küzd valamilyen termékenységi problémával. A háttérben nemcsak a női, de férfi oldalról is megjelenhetnek eltérések, amelyek nehezítő tényezőként szerepelhetnek, illetve meg is akadályozhatják a várandósság létrejöttét. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a termékenységi vizsgálat a pár férfi tagjánál is megtörténjen.

A sikertelen próbálkozások hátterében számos esetben a hímivarsejtek mennyiségi, minőségi eltérése is állhat, ezért első és legegyszerűbb lépésként a spermiumok vizsgálata adhat megfelelő tájékoztatást a férfiak termékenységi státuszáról. A spermium vizsgálat a női meddőségi vizsgálatoknál jelentősen kevésbé megterhelő eljárás. A vizsgált mintában esetlegesen talált kóros eltérések felismerése lehetőséget nyújt a további lépések időben történő meghatározására.

Intézményünkben reprodukciós szakértőink segítségével a női pácienseink meddőségi vizsgálata mellett, a partner spermium vizsgálatát is elvégezzük.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Nemes Annamária

Embriológus, Biotechnológus

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.