Meddőségi nőgyógyászati konzultáció

Meddőségi állapotról azokban az esetekben beszélünk, ahol a rendszeres, védekezés nélküli nemi élet mellett, 35 év alatt 1 év, 35 év felett 6 hónapon belül nem következik be a várandósság, vagy a megtermékenyülés ugyan létrejön, de többszöri alkalommal is vetéléssel végződik. A női meddőség hátterében elsősorban hormonális vagy anatómiai okok állhatnak. Hormonális okok közül leggyakrabban a peteérés, vagy az ovuláció rendellenességei, kóros pajzsmirigy működés, cukorbetegség, PCOS vagy a korai menopauza állhatnak a háttérben. Anatómiai okok közül, többnyire a petevezetők elzáródása, endometriózis, nagyméretű mióma, adenomyosis, a méh üregének rendellenességei vagy kismedencei összenövések okozhatnak meddőséget. Intézményünk nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai részét úgy alakítottok ki, hogy a jelenlegi legkorszerűbb ultrahang készülékekkel, szükség esetén 3D felbontásban is vizsgálhatóak legyenek a kismedence nőgyógyászati vonatkozású eltérései. Segítségével a vetélések, meddőség mögött esetlegesen álló anatómia eltérések ( méh sövények, myoma, adenomyosis, polipok ) nagy biztonsággal feltérképezhetők. A meddő párok átfogó kivizsgálása és előkészítése a további lépések elindítása és összeszerendezése elengedhetetlen a sikeres gyermekvállalás szempontjából. Meddőség kivizsgálására specializált szakorvosaink segítik a hozzánk forduló párokat a problémák hátterének feltárásában és a kezelések kialakításában. Kivizsgálás keretei között lehetőség van a partner termékenységének vizsgálatára is (spermium vizsgálat).

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Szűcs Márta

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus szakorvos

Dr. Halász György László

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus szakorvos

Dr. László Dániel

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus Szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.