Egészség coaching

Az egészség a testi jólléten túl magában foglalja az érzelmi és mentális jóllét állapotát is. Ebben az állapotban érezzük igazán sikeresnek, kiegyensúlyozottnak magunkat. Mindez a személyiségünk egy olyan integrált állapotában érhető el, amelyért meg kell dolgoznunk. A testi állapotunk egyensúly zavarai érzékenyen és pontosan jelzik, hol időszerű változtatnunk érzelmi és mentális szokásainkon, élet helyzetünkön.

Az egészség coaching során kísért folyamatoknál megfigyelhető, hogy minden betegség egy kiugró lehetőség a belső fejlődésre, a visszatalálásra az egyensúlyhoz vagy régóta halogatott problémák megoldására, amelynek következménye az egészség stabilizálódása hosszú távon is, egy magasabb szinten.

A coaching során a belső dimenziókban bekövetkező fejlődés – amely a coach segítségével személyre szabottan elérhető – kiegészíti és támogatja a kezelőorvos által felügyelt gondozási folyamatot, így együtt közösen dolgozunk az egészség megteremtéséért.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Bálint Mónika Zoé

Fejlődés Fókuszú Coach

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.