Dr. Bálint Mónika Zoé

Fejlődés Fókuszú Coach

Bemutatkozás

Dr. Bálint Mónika Zoé, a fejlődésfókuszú coaching irányzat létrehozója. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalata mentén meghatározó szerepet játszik a hazai coaching alapok innovatív fejlesztésében. Coaching foglalkozásai erőteljesen támogatják a szakértő orvos által felügyelt gyógyulási folyamatot, így a közös munka mentén rendkívül hatékony és gyors segítséget nyújtanak az egyensúly, az egészség visszaállításában és megóvásában. Pácienseivel saját fejlesztésű módszer segítségével dolgozik, előre meghatározott időrendben és távlatban.
Minden betegség, élettani nehézség, egy kiugró lehetőség is a belső fejlődésre, a visszatalálásra az egyensúlyhoz. Egy egy ismétlődő vagy nehezebb élethelyzet, terheltebb időszak rendezése sosem csak a test panaszainak figyelembevételével és annak kezelésével áll helyre. Az egyensúly visszaállítása testi és mentális szinten is meg kell, hogy történjen, enélkül előfordulhat, hogy elmarad a gyógyulás várt eredménye vagy ismétlődni kezd az, ami miatt a testi tünetek újra és újra megjelennek. Foglalkozásai ezen alapvetések mentén történnek és egyedülállóak a jelenlegi coaching területén. Munkájának hatékonysága messze túlmutat a kizárólag testi panaszok rendeződésének folyamatán és megtartásán, mert nem csak az aktuális, de a mindenkori mentális és testi jólétet célozza létrehozni és megtartani.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Egészség coaching

Testi állapotunk egyensúly zavarai pontosan jelzik, hol időszerű változtatnunk érzelmi és mentális szokásainkon. Az egészség coaching során bekövetkező egyéni fejlődés kiegészíti a kezelőorvos által felügyelt gondozási folyamatot és közösen dolgozunk az egészség megteremtéséért.

Fejlődés fókuszú coaching

A fejlődés fókuszú coaching egy támogató folyamat, amelyben a hozott problémát mélységében is feltárva haladunk a megoldás felé, miközben az önismeret mélyebbé válik és magabiztosabban tudjunk a fejlődésünket szolgáló döntéseket meghozni.

Rendelési időpontok

Dr. Bálint Mónika Zoé

Fejlődés Fókuszú Coach

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.