Nemes Annamária

Embriológus, Biotechnológus

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Nemes Annamária a PeriodX Endokrinológiai és Nőgyógyászati Központ állandó munkatársa. Több, mint egy évtizede asszisztált reprodukciós szakértőként végez kiváló szakmai munkát, többek között a Semmelweis Egyetem, Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Asszisztált Reprodukciós Osztályán. Biológus – embriológusként kiemelten foglalkozik a férfi termékenységi vizsgálatok egyik legfontosabb lépcsőjével, a spermiumok laboratóriumi vizsgálatával, amely a gyermekvállalási folyamat során elengedhetetlen információt nyújt a célirányos termékenységi program meghatározásához. Vallja, hogy a körültekintő és alapos kivizsgálások után, megfelelő szakértői támogatással meggyorsítható és hatékonyabbá tehető a családtervezés folyamata. Ebben szeretne segítséget nyújtani a termékenységi panaszokkal küzdő pároknak. Intézményünkben férfi pácienseink spermium vizsgálatát (spermatogram) végzi kiemelkedően precíz és pontos protokoll rendszer szerint.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Spermatogram, nemzőképességi vizsgálat

A sikertelen várandósság hátterében férfi oldalról is megjelenhetnek eltérések, amelyek nehezítő vagy akadályozó tényezőként szerepelhetnek. Kiemelten fontos ezért, hogy a termékenységi vizsgálat a pár férfi tagjánál is megtörténjen.

Rendelési időpontok

Nemes Annamária

Embriológus, Biotechnológus

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.