Ágoston Melinda

Kozmetikus, Sminkmester

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

A Dermatrend Klinika vezető kozmetikusa és sminkmestere. Több, mint 30 éves professzionális kozmetikai és mestersminkes pályafutása alatt, mind a magán, mind pedig az oktatói szegmensben kivívta a szakma elismerését. Mesterkozmetikai tudása számos hazai és nemzetközi szakmai versenyen és továbbképzésen nyert elismerést. Sminkes munkái rendszeresen jelennek meg szakmai bemutatókon, divatlapok címlapjain, óriásplakátokon, valamint számos divatmárka katalógusai, divatbemutatói, videoklipjei épülnek az általa készített professzionális sminkek, sminktervek és smink-koncepciók világára.

Klinikai munkája során a Dermatrend Központ bőrgyógyászati és orvos-esztétikai, valamint a Medicare V23 Magánklinika plasztikai sebészeti részlegét támogatja a különböző hatóanyag összetételű anti-aging és bőrminőség javító, magas minőségű kozmetikai kezelésekkel. Kabin kezelésein a bőrmegújító, bőrfiatalító kezelések széles palettája érhető el – a különböző bőrfelület megújító kezelések, a hámlasztások, a regeneráló és feltöltő protokollok révén – melyeket önállóan, vagy az orvos-esztétikai kezelések kiegészítéseként alkalmaz nagy hatékonysággal. Utóbbi esetben a kezelések kiegészítéseként orvos szakértőinkkel közösen határozzák meg a bőrtípusnak, bőrállapotnak megfelelő optimális kozmetikai eljárásokat, a bőr egészségének, szépségének, fiatalságának hosszú távú megtartása érdekében. Kezelésein kizárólag a legkiválóbb klinikai minőségű, professzionális hatóanyag tartalmú készítményekkel (SkinCeuticals, Dermastir, Fillmed, Theresa) biztosítja a legmagasabb szintű megoldásokat a bőrápolás valamennyi területén.

A kozmetikai kezeléseit előszeretettel ötvözi a különböző gépi kezelésekkel (mikrotűs rádiófrekvenciás VIVACE, Venus Legacy testkezelő) amelynek köszönhetően azonnali, látványos és tartós eredményekkel biztosítja pácienseink számára a legjobb eredményeket.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Venus legacy testkezelés

A Venus Legacy testkezelő egyesíti a rádiófrekvencia, a pulzáló mágneses mező és a vákum egymást erősítő hatását. A népszerű alakformáló kezelésünk felveszi a harcot a narancsbőrrel, feszesíti a bőrt, csökkenti a zsírfelesleget, valamint megoldást kínál a striák és a ráncok okozta problémákra.

Dermastir kaviáros luxory kezelés

A Dermastir Luxury széles palettán kínálja a különböző bőrtípusoknak megfelelő kezelési eljárásokat, amelyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit. A Klinikánkon elérhető professzionális Dermastir kabinkezelések az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyag bejuttatást segítenek elő a bőrbe.

Thesera L-lift és H-hydra kezelések

A Thesera L. Lifting kezelés egy egyedülálló, non-invazív stimuláló és lifting kezelés bőrbe olvadó felszívódó szálakkal. Aktiváló maszkkal és további feszesítő, hidratáló, kollagén termelődést serkentő kozmetikumokkal segítjük a beépülést.

Skin perfusion kezelések

A Skin Perfusion Peel savas hámlasztó termékcsalád többféle koncentrációban és összetevőkkel segít felgyorsítani a bőr természetes megújulási folyamatát.

Skinceuticals kezelések (acne és anti-aging kezelések)

A SkinCeuticals a világ első számú orvos-esztétikai arcápolás márkája. Rendkívül magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően ezek a kozmetikumok és kozmetikai kezelések kizárólag orvosi háttérrel rendelkező esztétikai központokban érhetők el.

Vivace mikrotűs radiofrekvenciás kezelés

A VIVACE™ frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés a bőrfiatalítás és -feszesítés innovatív módszere. Hatására a bőr szerkezete feszesebbé válik, a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. Összességében egységesebb, fiatalabb bőrfelszínt eredményez.

Rendelési időpontok

Ágoston Melinda

Kozmetikus, Sminkmester

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.