Tavaszi megújulás: SkinCeuticals prémium kozmetikai kezelések 20% kedvezménnyel!

Ajánlat érvényes

2024. március 11. -

2024. április 30.

Magas hatóanyagtartalmú, prémium kozmetikai kezeléseink több problémára is hatékony megoldást nyújtanak. Igazi felüdülést és teljes megújulást biztosítanak bőrödnek a tavaszi időszakban. Antioxidánsokkal, tápláló összetevőkkel és minden jósággal, amire bőrödnek csak szüksége lehet. Ajándékozd meg magad a legmagasabb szintű kényeztetéssel!

Milyen kezelések közül választhatsz?

SkinCeuticals ANTI-AGING kezelés:

A fejlett hámlasztási technikák és a legjobb összetevőket alkalmazó technológiák egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és textúráját. Célja a bőr fiatalítása, megújítása, feltöltése.

SkinCeuticals AKNÉ kezelés:

Komplex megoldást nyújt a pattanásos bőr állapotának javítására. Bőrtisztító és nyugtató technológiákat kombinálja a felületi elváltozások javításáért, normalizálja a faggyútermelést, a gyulladásokat követő elszíneződést, az egyenetlen bőrfelszínt.

SkinCeuticals CORRECTIVE NOURISHING kezelés:

Fejlett hidratáló összetevő-technológiákat és azokat a bőrbe juttató rendszereket használ, mely révén segít helyreállítani a fakó bőr hidratáltságát. Célja a kétfunkciós hámlasztással kombinálva megújítani, hidratálni, táplálni, simává és ragyogóvá tenni a bőrt.

SkinCeuticals BRIGHTENING kezelés:

Erőteljes, hatékony összetevőket tartalmaz. Segít helyreállítani a fakó, fénytelen bőr ragyogását és életteliségét, megszüntetii a szárazságot, enyhe elszíneződést és érdes felületet. Réteges hámlasztással és védő antioxidánsokkal kombinálva a bőr ragyogóbb, üdébb, élettel telibbé válik.

Tavaszi megújulás kozmetikai kezelési ajánlatunk 2024. március 11. és április 30. közötti időszakban vehető igénybe a Dermatrend Klinikán. Az ajándék 20% kedvezményt biztosít az alapkezelés árából. A kezelést végzi: Ágoston Melinda kozmetikus. A bőrének legmegfelelőbb SkinCeuticals kezeléssel kapcsolatban kozmetikusunk nyújt segítséget a kezelés megkezdése előtt. További információért érdeklődjön klinikánkon

Érdekel az ajánlat

Az alábbi űrlap kitöltését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.