Első Nőgyógyászati-Endokrinológiai konzultáció áprilisban 10% kedvezménnyel!

Ajánlat érvényes

2024.03.29 -

2024.04.30.

A női reproduktív rendszer hormonális szabályozása számos alapvető női funkció működésében játszik szerepet, beleértve a menstruációs ciklust, a peteérést, a várandósságot vagy a változókori folyamatokat. A hormonális rendszerben bekövetkező működési zavarok igen változatos eltéréseket okozhatnak, így egy-egy panasz sok esetben nemcsak nőgyógyászati jellegű, de összefüggésben állhat a hormonrendszer egyensúlyának eltolódásával is. A panaszok hátterének célirányos kivizsgálására, éppen ezért célszerű a mindkét vizsgálati területben tapasztalt Nőgyógyász-Endokrinológus szakorvoshoz fordulni.

Milyen panaszok esetén javasolt nőgyógyászati-endokrinológiai rendelés felkeresése?

  • Menstruációs cikluszavarok (rendszertelen vagy intenzív vérzés, a menstruáció elmaradása)
  • Teherbeesési nehézség, meddőség
  • PCOS (policisztás ovárium szindróma), amely jellemzői tünetei lehetnek a túlsúly, rendszertelen menstruáció, rendellenes szőrnövekedés, aknés bőrpanaszok, petefészek ciszták.
  • Endometriózis, amely gyakran fájdalmas menstruációt és rendellenességeket okozhat.
  • Hormonális egyensúly zavarai, ahol a női reproduktív rendszer hormonális egyensúlya felborul.

Nőgyógyászati-endokrinológiai vizsgálatainkat intézményünkben a magas színvonalú szakorvosi gondozás mellett, képalkotó és labordiagnosztikai háttér is segíti pácienseink gyors és hatékony ellátása érdekében.

Április a Nőgyógyászati- Endokrinológiai egészség hónapja a PeriodX Központban.

Ennek apropóján minden 2024. március 29. és április 30. között történő bejelentkezés esetén 10% kedvezményt adunk az Első Nőgyógyászati-Endokrinológiai konzultáció díjából.

A bejelentkezéskor használja a NŐIEGÉSZSÉG promóciós kódot a kedvezmény érvényesítéséhez. Az ajánlatban a PeriodX Központ nőgyógyász-endokrinológus szakorvosai vesznek részt a rendelkezésre álló szabad időpontok függvényében a promócióban megjelölt időszakban. A kedvezmény csak az első nőgyógyászati-endokrinológiai konzultációra vehető igénybe.

Érdekel az ajánlat

Az alábbi űrlap kitöltését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.