V23 Private Clinic

V23 Private Clinic

A V23 Magánklinika, a Medicare Healthcare Solutions Group magas színvonalat képviselő magánegészségügyi intézménye, amely 2022. nyarán nyitotta meg kapuit páciensei előtt Budán a Virányos kiemelt negyedében. Klinikánk elsődleges célja, hogy hazai és nemzetközi szinten is kiemelkedő színvonalú, számos esetben egyedülálló vagy hiánypótló egészségügyi támogatást nyújtson mindazon páciensek részére, akik a magánegészségügyben keresik a választ problémáikra.

Magánklinikánkon belül foglal helyet az egyik legjelentősebb, szakmailag mind a hazai, mind pedig nemzetközi vonalon is meghatározó szerepet betöltő PeriodX Endokrinológiai és Nőgyógyászati Központ, valamint az országban elsőként lézeres pajzsmirigy göb kezelést végző Thyrocare Pajzsmirigy göb Diagnosztikai és Kezelési Központ. Szakmai portfóliónk színvonalát emeli a bőrgyógyászat, valamint orvos-esztétikai területeken nemzetközi referencia klinikaként is elismert Dermatrend Bőrgyógyászati és Esztétikai Központ. Klinikánk Plasztikai Sebészeti részlege korszerűen felszerelt műtővel, valamint 1 és 2 ágyas exkluzív betegszobákkal biztosítja pácienseink magas színvonalú sebészeti ellátását. Magánegészségügyi intézményként, Magyarországon klinikánk első a magánorvosok oktatásának és szakmai fejlődésének támogatásában. Kiemelt fókuszt fektetünk orvosaink és szakdolgozóink szakmai fejlődésére, nemzetközi és hazai konferenciákon való megjelenésére, a legújabb kutatásokon alapuló protokoll rendszerek folyamatos fejlesztésére. Orvosaink ennek megfelelően, szigorú szakmai szempontok mentén kerülnek kiválasztásra. A stabil és magas színvonalú szakmai ellátásért minden szakmacsoport vezető orvosa és az intézmény szakmai protokollrendszere felel.

Hisszük azt, hogy minden páciens problémája egyedi, a gyógyuláshoz vezető út azonban mindig közös felelősség. Mi ezért arra törekszünk, hogy ezt az utat a lehető leghatékonyabb módon közösen tegyük meg és olyan megoldásokkal szolgáljunk, amely a hozzánk forduló pácienseink életminőségének jelentős és hosszútávú javulásához vezet.

Szolgáltatóink

Medicare Healthcare Solutions Group
Asszisztencia email
info@mdcg.hu
Asszisztencia telefonszám
+36 1 5858 340
Szolgáltató weboldala
https://www.medicare.hu
Unifique Plasztika Sebészet
Asszisztencia email
sebeszet@mdcg.hu
Asszisztencia telefonszám
+36 70 595 7526
Szolgáltató weboldala
https://www.unifique.hu
Thyrocare Pajzsmirigy göb Diagnosztikai és Kezelési Központ
Asszisztencia email
info@thyrocare.hu
Asszisztencia telefonszám
+36 1 5858 343
Szolgáltató weboldala
https://www.thyrocare.hu
Dermatrend Bőrgyógyászati és Esztétikai Központ
Asszisztencia email
info@dermatrend.hu
Asszisztencia telefonszám
+36 1 5858 341
Szolgáltató weboldala
https://www.dermatrend.hu
PeriodX Endokrinológiai és Nőgyógyászati Központ
Asszisztencia email
asszisztencia@periodx.hu
Asszisztencia telefonszám
+36 1 5858 344
Szolgáltató weboldala
https://www.periodx.hu