Elhízás hátterének vizsgálata és kezelése

Az elhízás (obezitás) krónikus betegség, amely kialakulásában számos tényező – egyes betegségek, genetikai hajlam, életmód, táplálkozási szokások, fizikai aktivitás – játszanak szerepet. Egészségügyi szempontból elhízásról beszélünk, amikor a testtömegindex (BMI) meghaladja a normál tartományt. Az obezitás súlyos egészségügyi problémákat okozhat és növeli az olyan további krónikus betegségek kockázatát, mint a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és egyes daganatos megbetegedések. A kóros elhízás hatékony és szakértő kezelése éppen ezért kiemelt jelentőségű. Tekintettel, hogy az obezitás kialakulásában mindenkinél más-más tényezők játszhatnak szerepet, az egészséges testsúly eléréséhez és annak hosszú távú fenntartásához minden esetben egyénre alakított megközelítés és támogatás szükséges. Klinikánk szakorvosai, dietetikusai és egészség coach szakemberei elkötelezetten, magas szakértelemmel támogatják pácienseinket az életmódváltáshoz vezető úton.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Takács Emőke

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Dr. Kováts Viktória

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Dr. Firneisz Gábor PhD

Belgyógyász-Diabetológus-Gasztroenterológus szakorvos

Dr. Major Judit Virág

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Dr. Varga Tímea PhD

Belgyógyász- Endokrinológus szakorvos, Orvosigazgató
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.