Ectropium – méhszájseb kezelése CO2 lézerrel

A méhnyak hüvelyi felszínén található hámfelület helyére – bizonyos okok miatt – sérülékenyebb, nyáktermelő hámszövet terjedhet, amelyet köznapi néven méhszájsebnek (ectropiumnak) nevezünk. Az elváltozás okozhat bővebb hüvelyi váladékozást, hajlamosíthat hüvelyi fertőzésekre, de a nemi aktus során jelentkező vérzés, vagy enyhe fájdalom is felhívhatja a figyelmet a méhszájseb meglétére. Az ectropium kezelésének egyik leghatékonyabb módszere a szén-dioxid lézer kezelés. A CO2RE Intima™ – prémium minőségű orvosi lézeres kezelés a hagyományos ecsetelésnél és fagyasztásnál jobb hatásfokú, a sebészi kimetszéshez képest kevésbé radikális, valamint nem igényel kórházi ellátást, így rendelőben is elvégezhető beavatkozás. A méhszájseb hatékony kezelésében kiemelt jelentőségű, hogy a megfelelő indikációban, célirányosan válasszunk kezelést, amelyet elsősorban a panaszok jellege, azok gyakorisága és az esetleges társuló citológiai eltérések alapján minden esetben a kezelőorvos határoz meg.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. László Dániel

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus Szakorvos, Szakmai vezető
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.