Túlsúlycentrum

Intézményünk diabétesz részlege valamint túlsúlyosok páciensekkel foglalkozó központja szoros együttműködésben dolgozik a Dr. Vasas Péter bariátriai sebész által vezetett Túlsúly Centrummal. Közös munkánk és orvosaink közötti kooperáció különösen olyan esetekben kiemelkedően fontos, amikor a diabetológia, endokrinológia és plasztikai sebészet társszakmák egymás munkáját kiegészítve kell, hogy működjenek a hatékony eredmény elérése érdekében. A túlsúlyos páciensek bariátriai műtétei előtti és utáni kezelésüket és gondozásukat szorosan koordináljuk a csapatunkkal. Azon páciensek esetében, akik túlsúlyosak, fogyásra van szükségük, akik cukorbetegségben vagy az elhízás következtében kialakult májbetegségben szenvednek, az időben történő szakmai együttműködés segítsége elengedhetetelen a szövődmények kialakulásának megelőzésében. A sikeres kezelést, fogyást követően kialakult esztétikai eltéréseket Klinikánk nemzetközi és hazai területen dolgozó plasztikai sebészei teszik „láthatatlanná”, hogy már csak az idővel alig látható hegek beszéljenek a múlt nehézségeiről.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.