Venus Legacy alakformáló kezelés adventi kedvezménnyel

Ajánlat érvényes

2023. december 10. -

2024. február 29.

Adventi ajánlatunk: Venus Legacy rádiofrekvenciás bőrfeszesítés és alakformálás 20 % kedvezménnyel

Prémium alakformálás és feszesítés a 4D technológia kombinált erejével.
A Venus Legacy 4D technológiás testkezelő egyesíti a rádiófrekvencia, a pulzáló mágneses mező és a vákum egymást erősítő hatását. Az energiák ilyen típusú kombinációja teszi a terápiát egyedivé, új mércét állítva ezzel esztétikai gyógyászatban. Népszerű alakformáló kezelésünk felveszi a harcot a narancsbőrrel, feszesíti a bőrt, csökkenti a zsírfelesleget, valamint megoldást kínál a striák és a ráncok okozta problémákra.

A Venus Legacy testre gyakorolt jótékony hatásai:

  • fokozza a kollagéntermelést
  • késlelteti az öregedés egyértelmű jeleinek megjelenést
  • hatékony ránctalanító hatást fejt ki a nyak és dekoltázs területén
  • hozzájárul a felkar körméretének csökkentéséhez a bőr feszesítésével
  • hatékonyan alkalmazható a cellulit csökkentésében és megszüntetésben
  • javítja a szövetek anyagcsere folyamatait
  • feszesebbé teszi a bőrt

Az eljárásunk hatékonyan alkalmazható a test és az arc területein, biztonságos bármely bőrtípus esetében alkalmazható, mindez felépülési idő nélkül. Esztétikai testkezelésünk összességében fiatalosabb és önbizalomban gazdag kisugárzást kölcsönöz, hiszen a feszes, fiatalos bőr nemcsak a strandszezonban kerül előtérbe.

Adventi kedvezményes ajánlatunk 2023.december 29-ig történő időpontfoglalás esetén érvényes. A vizsgálati kedvezmény 2024. február 29-ig váltható be. A kezelést végzi: Ágoston Melinda kozmetikus. További információért érdeklődjön klinikánkon.

Érdekel az ajánlat

Az alábbi űrlap kitöltését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.