IPL tartós szőrtelenítés, ha gyönyörű, szőrtelen bőrre vágysz!

Ajánlat érvényes

2024.03.11. -

2024.04.30.

Szinte mindenki álmodik arról, hogy selymes, szőrtelen bőrrel élje mindennapjait, de az állandó szőrtelenítés fáradságos és sokszor kellemetlen. Az IPL (Intense Pulsed Light) kezelés megoldást nyújthat erre a problémára és hosszú távon megszabadíthat a nemkívánatos szőrszálaktól.

Az IPL kezelés klinikailag igazolt hatékonyságú villanófényes eljárás a test bármely érintett területén, gyorsan és fájdalommentesen semmisíti meg a szőrszálakat, miközben a bőröd sima és selymes marad.

Miben rejlik az IPL hatékonysága?

Az IPL kezelések során polarizált fény energiáját használjuk fel. A villanófényes szőrtelenítés lényege az, hogy a különböző hullámhosszúságú fényenergia a bőr különböző rétegeibe hatol és a pigmentált sejtekben nyelődik el. Ez a folyamat pedig hosszú távon szabadít meg a nemkívánatos szőrszálaktól. Az IPL titka az aktív növekedési fázisban lévő szőrtüszőkre gyakorolt hatásában rejlik. A fényenergia hőenergiává alakulva károsítja ezeket a szőrtüszőket, miközben a környező szöveteket érintetlenül hagyja. Ennek eredményeként a szőrszálak egyre tovább maradnak nyugalmi fázisban, így a visszanövésüket hosszú távon késlelteti.

Milyen problémás területeken alkalmazható a kezelés?

  • az arc különböző területein (arc, áll, homlok, szemöldök között, bajusz, pajesz)
  • a nyak területein
  • karok, kézfej
  • hónalj
  • bikinivonal, intim területek
  • láb (lábszár, comb, lábfej)
  • törzs (mellkas, has, hát, vállak)

Összességében az IPL kezelés egy hatékony és biztonságos módja annak, hogy megszabaduljunk a nemkívánatos szőrszálaktól, és élvezhessük a tartósan sima bőrt. Ne habozz, kezdd el a kezeléseket még ma, és búcsúzz el a szőrtelenítés örökös problémájától!

Érdekel az ajánlat

Az alábbi űrlap kitöltését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.